5.12.05

Per què s'ha triat la data del 27-28 de maig per la celebració de la BPB-2006? Alguns comentaris que m'han arribat expresen el temor de que sigui massa d'hora. Res d'això! Els mesos de maig i juny són els millors per practicar cicloturisme o cicloesport a les nostres contrades. Les temperatures no hi són riguroses: no fa ni massa fred ni massa calor, els camps i boscos catalans mostren tota la gama de verds imaginable i tothom està en forma en aquesta època. Hi ha gent que es pensa que per afrontar un repte ciclomaratonià cal portar tot un cabàs de quilòmetres a les cames per ensortir-se'n i no és cert. Hi ha molta gent que es presenta a la sortida de la París-Brest-París amb 5000-6000 km i, com sabeu, aquesta prova es celebra a la segona quinzena d'Agost. Ja he comentat en altres escrits que no cal ser Superman per fer 600 km si s'actua en tot moment amb el cap. Si la BPB-2006 és a finals de primavera evitarem les calors caniculars dels mesos de Juliol i Agost que castiguen sense pietat les carreteres de la Península Ibèrica i del litoral mediterrani en general. No tingueu por d'arribar curts de preparació i penseu que sempre tindreu algú al vostre costat que us ajudarà en els moments difícils.
Que la posició de la prova en el calendari de la temporada 2006 no us freni, ans al contrari, que us empenyi a conèixer de prop la simfonia de colors del paisatge català!

3 Comments:

At 8:08 a. m., Blogger CharlyGAUL said...

... Ya hablé de esta TRISTE COINCIDENCIA con Françes PORTA hace bastante Tiempo ... y, desgraciadamente, no se ha podido evitar ESTE AÑO...

... Me refiero a que las Fechas que habeis escogido coinciden con la más antigua Ruta Cicloturista por etapas que se celebra en España: la asturiana Ruta de LA RECONQUISTA. Prueba de gran tradición (se están acercando a la TREINTA edición)y magníficamente organizada por la Sociedad Cicloturista Asturiana (SCTA).

... Nuestro Club lleva más de 25 años subiendo a Asturias, para compartir estos CUATRO días de AUTÉNTICO Cicloturismo por los magníficos paisajes del Paraiso Natural.

... Desgraciadamentemente NO podremos acompañaros en el Debut de vuestra interesante Prueba... y saludar a MUY BUENOS Amigos...

... Nos gustaria que, desde YAAAAAAaaaaa, tratarais de evitar esta coincidencia para Futuras Ediciones de vuestra BPB.

... Os deseamos ¡¡¡¡TODOS los Éxitos... !!!!!!!

Saludos, Charly GAUL.

 
At 7:28 a. m., Blogger CharlyGAUL said...

... PERDONAR: "Donde dije DIGO digo DIEGO" ...

... Repasando la Planifición de la Temporada... veo que AFORTUNADAMENTE NOOOOOOOOOOoooooo se producen coincidencias...

...El calendario será el siguiente:

27 y 28 de Mayo '06: I Barcelona-Perpinya-Barcelona

1 al 4 Junio '06: 26 Vuelta Cicloturista a CANTABRIA

8 al 11 Junio '06; XXIX Ruta de la Reconquista en CANGAS del NARCEA.

... Mucha SUERTE para todos ... y espero que nos Veamos.

Saludos de Charly GAUL.

 
At 9:04 a. m., Blogger gonçal said...

Estaremos encantados de contar con vuestra presencia. Si no conocéis bien el Pirineo y el Pre-Pirineo orientales creo que os llevaréis una sorpresa agradable. El contraste entre los paisajes montañosos del Ripollès, La Garrotxa y el Alt Empordà pirenaico con los campos mediterráneos del Bajo Vallespir y el Rosellón es impresionante. Prepararos para sufrir pero, por encima de todo, para disfrutar.

Un abrazo

Gonçal

 

Publicar un comentario

<< Home