16.1.06


Inscripción abierta. También podéis reservar alojamiento.

En el menú de la derecha ya podéis acceder al formulario de inscripción. Iremos publicando la lista de inscritos a medida que vayamos recibiendo formularios, siempre desde el menú de la derecha. También podéis reservar alojamiento desde ya, podéis pinchar en el apartado Hoteles.
Esto ya no hay quien lo pare. Bienvenidos al reto!

3 Comments:

At 11:57 p. m., Blogger Charlie! said...

Hola!
Jo ja m'he apuntat, però no he posat cap prova d'aval perquè encara no s'ha fet cap.... com podrè actualitzar la inscripció amb lka proba aval que he fet? Tornant a apuntar-me?
Charlie!

 
At 7:59 p. m., Blogger gonçal said...

Pots presentar l'aval esportiu el dia de la recollida del carnet de ruta i de la placa de quadre (és a dir o el dia 26 de Maig a la tarda-vespre o just abans de la sortida el dia 27 de Maig). Tranquil, l'aval és un pur tràmit que s'inclou per garantir que la persona que s'inscriu ha fet aquest any un recorregut de fons amb un cert quilometratge. Ja ens imaginem que tots els que us voleu inscriure sou capaços de fer més de 150 km. En qualsevol cas, Charlie, segur que ens trobarem en alguna de les Brevets del Manresa o a la Terra de Remences (que jo també coorganitzo) i que, naturalment, serveix també com aval esportiu si es participa en el recorregut llarg.

Salut i plat i quinze.

Gonçal

 
At 8:43 p. m., Blogger Charlie! said...

I tant que si, a totes les de Manresa (200, 300 i 400km) per anar fent cames i a Terra de Remençes!!! De totes maneres aquest diumenge cap a Vilafranca a la XV Ruta de l'Alt Penedes.

 

Publicar un comentario

<< Home